Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460876

Copa 730460876 Información oficial sobre el partido 730460876 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido 5 - 0 Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC Alineación oficial del equipo 'Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido 4 - 0 Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC Alineación oficial del equipo 'Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CÒDOL SALT

Goles Goles

  • 190 Minuto 4 (Gol de falta): En Fernando Desvalls va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): En Ibon Gervilla entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CÒDOL, un peu providencial d'en Rosario Borgazzi va situar el 2-0 al panell digital.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de CÒDOL al minut 38, que va llançar ajustat al pal en Ghiţă Bega. 3 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, CÒDOL va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Silbestre Zutza, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ibon Gervilla es va introduir dins la defensa central al minut 51, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rosario Borgazzi va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vilmos Borgulya al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fabricio Suller va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fernando Desvalls va rematar alt.

Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): CRPR F. C. van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Eugenio Fabuel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.