Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460861

Copa 730460861 Información oficial sobre el partido 730460861 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 2 - 0 Mochuelos_CF Alineación oficial del equipo 'Mochuelos_CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 2 - 0 Mochuelos_CF Alineación oficial del equipo 'Mochuelos_CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lodirreal

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Zotsara Ratsifandrihamanana va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lodirreal.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Samuel Belmonte va augmentar la diferència de Lodirreal a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pablo Ramos Rubio va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Ulrik Edström una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Oleg Kovaikin va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en George Lecocq. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Oleg Kovaikin al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Maurice Gallatin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Mochuelos_CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Mochuelos_CF van sortir al contraatac amb encert al minut 15, però Öcal Yada no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Zaccaria Contini que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mochuelos_CF sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jhonny Tolhoek, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Nemanja Herman hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Solomon Durham havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.