Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460841

Copa 730460841 Información oficial sobre el partido 730460841 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido 0 - 3 cuenco f.c. Alineación oficial del equipo 'cuenco f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido 3 - 1 cuenco f.c. Alineación oficial del equipo 'cuenco f.c.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santfeliuenc FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ármin Keveházi va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, José Javier 'Penetrador' Molleda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Immanuel 'El Asesino' De Blander, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ármin Keveházi va ridiculitzar a en Lluc Nouvilas amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Sanfe va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Javier 'Penetrador' Molleda va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

cuenco f.c.

Goles Goles

  • 106 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 51 i semblava que cuenco desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Rouhollah Hamedian va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stéphane Vaysse de cuenco l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 84 de partit.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a cuenco augmentar el seu avantatge en el marcador, després que William Tigna es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 Nils-Eric Jonsson va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Lluc Nouvilas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, William Tigna va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nils-Eric Jonsson va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andy Woolacott.