Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460793

Copa 730460793 Información oficial sobre el partido 730460793 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 5 - 0 zieges team Alineación oficial del equipo 'zieges team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 4 - 0 zieges team Alineación oficial del equipo 'zieges team' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Merda Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del F.C.Merda van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Virxilio Correa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.Merda va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Virxilio Correa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, F.C.Merda va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Virxilio Correa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de F.C.Merda al minut 36, que va llançar ajustat al pal en Tan Meng Lee. 4 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcel Urbančok, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a F.C.Merda.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Wenceslao Coll al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Virxilio Correa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lalit Deula va superar els defenses rivals per velocitat al minut 38 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcel Urbančok. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Marcel Urbančok gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Wenceslao Coll va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Lalit Deula una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Wenceslao Coll va mantenir l'equip visitant dins del partit.

zieges team