Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460726

Copa 730460726 Información oficial sobre el partido 730460726 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

pitufos c.f. Alineación oficial del equipo 'pitufos c.f.' en el partido 2 - 0 F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pitufos c.f. Alineación oficial del equipo 'pitufos c.f.' en el partido 4 - 0 F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido
Tiene mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pitufos c.f.

Goles Goles

  • 122 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Al minut 109 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a pitufos va ser Javier Azaña.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Felipe Fraguas va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Juan Moragas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stafford Simalonga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Anton Deschkan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pitufos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En José Negrón del pitufos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iván Hermosilla va estar a punt d'avançar els locals al minut 92 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

F.C. Sant Boi

Goles Goles

  • 125 Minuto 115 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Mattias Linder va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 0 al minut 115.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): SantBoi van sortir al contraatac al minut 52, però Marino Fariseo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mattias Linder, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.