Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460718

Copa 730460718 Información oficial sobre el partido 730460718 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Gorna Kolonia 5 Alineación oficial del equipo 'Gorna Kolonia 5' en el partido 4 - 1 Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gorna Kolonia 5 Alineación oficial del equipo 'Gorna Kolonia 5' en el partido 4 - 0 Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido
Tiene un resultado normal 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorna Kolonia 5

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 2 i semblava que Kolonia desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Gerko Boonekamp va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Salvatore Fedi de Kolonia aconseguir un gol al minut 21 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Kolonia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Michal Bršťák des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kolonia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Iftach Hochenboim va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 6 (Ocasión de penalti): En Gerko Boonekamp va llançar un penal al minut 6. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Afonso Domingos Fernandes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Larry Tancinco va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Jesús Peñarrubia gairebé va marcar per a Kolonia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Michal Bršťák, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Escipiones

Goles Goles

  • 161 Minuto 7 (Gol por el centro): Escipiones van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 7, quan Manfred Buchtel va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matija Dedović de Escipiones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Symon Brok.