Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460653

Copa 730460653 Información oficial sobre el partido 730460653 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Banshee Sheriffs Alineación oficial del equipo 'Banshee Sheriffs ' en el partido 3 - 2 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Banshee Sheriffs Alineación oficial del equipo 'Banshee Sheriffs ' en el partido 1 - 1 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
Tiene suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,6 % 16,9 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banshee Sheriffs

Goles Goles

  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 73 gràcies a la jugada de Virgílio França, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 del partit, el jugador Fares Al-Wahedi de Sheriffs va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 142 Minuto 104 (Gol de contra por la izquierda): Abel Andicoberry va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 2 per a Sheriffs.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sampo Matilainen va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Norbert Thiemel del Sheriffs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Sheriffs va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abel Andicoberry en un 1 contra 1 amb el porter Alfred Twongyeirwe, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

LiveStronger FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de LiveStronger Mohd bin Mustafa va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Abel Andicoberry va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 85, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Guntis Jērums-Grīnbergs es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Dirk Derese quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dirk Derese ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Matyáš Antoš de LiveStronger va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.