Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460606

Copa 730460606 Información oficial sobre el partido 730460606 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

poderabsolutoparaelnucleo F.C. Alineación oficial del equipo 'poderabsolutoparaelnucleo F.C.' en el partido 3 - 0 SD Fazouro Alineación oficial del equipo 'SD Fazouro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
poderabsolutoparaelnucleo F.C. Alineación oficial del equipo 'poderabsolutoparaelnucleo F.C.' en el partido 5 - 0 SD Fazouro Alineación oficial del equipo 'SD Fazouro' en el partido
Tiene mala suerte 4.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

poderabsolutoparaelnucleo F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 41 gràcies a la jugada de Jorge Peñalba, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lahcène Moueffek es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Eduardo Rodríguez va augmentar l'avantatge de poderabsolutoparael a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Peñalba va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Erroman Ania una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Roberto Ríos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roberto Ríos al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Isaac Barciela va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

SD Fazouro

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fazouro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anastasio Rames, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Erik Londoño va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Erik Londoño va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fazouro que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En George Dreţcanu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Enrique Carlot de Fazouro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.