Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460601

Copa 730460601 Información oficial sobre el partido 730460601 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

MegaTare Alineación oficial del equipo 'MegaTare' en el partido 1 - 2 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MegaTare Alineación oficial del equipo 'MegaTare' en el partido 1 - 1 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MegaTare

Goles Goles

  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MegaTare eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 73, Victor Cionca va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Victor Cionca de MegaTare va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Vin Mayo no oblidarà el que li va passar durant el minut 66. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henryk Karolczak de MegaTare la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deggial

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Odion Moalosi va anar directament als peus de Froilán Baccino que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miguel Farías de Deggial l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 34 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Mathias Medina va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tomàs Galimany va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Froilán Baccino quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Osama Dalal, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Deggial va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Osama Dalal es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Deggial va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Martino Giacomin s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mathias Medina de Deggial va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.