Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460598

Copa 730460598 Información oficial sobre el partido 730460598 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Venteros Halcalá Alineación oficial del equipo 'Venteros Halcalá' en el partido 3 - 5 F. C. GADES Alineación oficial del equipo 'F. C. GADES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Venteros Halcalá Alineación oficial del equipo 'Venteros Halcalá' en el partido 2 - 1 F. C. GADES Alineación oficial del equipo 'F. C. GADES' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venteros Halcalá

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Noë Cougnet, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Venteros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Venteros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Błażej Ostrowicki, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Noë Cougnet per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fernando Monteiro Cunha va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Bernhard Fasching, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Venteros, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Antxoka Apeza va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 103 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Błażej Ostrowicki va estar a punt d'avançar els locals al minut 103 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bartłomiej Siejka després que el jugador de Venteros li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Błażej Ostrowicki de Venteros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antxoka Apeza de Venteros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Venteros Noë Cougnet, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fernando Monteiro Cunha. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Błażej Ostrowicki de Venteros va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Gandert Plumier de Venteros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Monteiro Cunha en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Venteros Valerio Fazzari no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fernando Monteiro Cunha es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.

F. C. GADES

Goles Goles

  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): David Robinsson va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ovidiu Berţa va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Dobiesław Korecki, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 76 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En David Robinsson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Gades.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Dobiesław Korecki va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Gades, Eric Wakelam, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): José Salabert va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.