Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460574

Copa 730460574 Información oficial sobre el partido 730460574 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Rias baixas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rias baixas F.C.' en el partido 0 - 2 DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rias baixas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rias baixas F.C.' en el partido 2 - 2 DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,7 % 42,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rias baixas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 18 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Leon Konas quasi empata el partit al minut 18, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Javier Mediero va estar a punt d'empatar per a baixas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jan Sacharczuk va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): En Sérvulo Gavilanes, al minut 32 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Zsolt Czvetkó el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

DAGODAN

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Vavá Laranjeiras va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Bernardino Mas va augmentar l'avantatge de DAGODAN a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Glenn Dormal va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Vincenzo Benelli va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de DAGODAN que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Frank Debuch de DAGODAN va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zsolt Czvetkó de DAGODAN es va guanyar la targeta groga merescudament.