Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460565

Copa 730460565 Información oficial sobre el partido 730460565 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

F.C Costacolina Alineación oficial del equipo 'F.C Costacolina' en el partido 1 - 3 Achtung Rangers Alineación oficial del equipo 'Achtung Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Costacolina Alineación oficial del equipo 'F.C Costacolina' en el partido 2 - 2 Achtung Rangers Alineación oficial del equipo 'Achtung Rangers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,4 % 17,9 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Costacolina

Goles Goles

  • 102 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Als 43 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Costacolina va acabar amb la pilota als peus de Feliks Bochenek que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ignacio Díaz de Trechuelo de Costacolina va intentar batre la porteria rival al minut 44 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Costacolina va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 49 que Mario Concaro no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Javier Casterá va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 72 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de John Ehnbratt no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Feliks Bochenek de Costacolina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Achtung Rangers

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eddo Riopi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Achtung augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 宋 (Song) 恒忠 (Hengzhong) es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Valentin Pionier de Achtung va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Olindo Varela Neto va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Giuseppe Ruberto per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Nicolás Adaimi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Olindo Varela Neto, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.