Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460539

Copa 730460539 Información oficial sobre el partido 730460539 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Fabra United Alineación oficial del equipo 'Fabra United' en el partido 4 - 2 Ulia Mendi Team Alineación oficial del equipo 'Ulia Mendi Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fabra United Alineación oficial del equipo 'Fabra United' en el partido 1 - 1 Ulia Mendi Team Alineación oficial del equipo 'Ulia Mendi Team' en el partido
Tiene bastante suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,4 % 35,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fabra United

Goles Goles

  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 52 una excel·lent centrada de Elhanan Amdursky va arribar a Mikael Nilsson, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 66, Mikael Nilsson de United empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): United va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 95 Haiko Paschold va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 114 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de United va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Herman Delonge progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Elhanan Amdursky va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Agustí Argelich va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mikael Nilsson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Ulia Mendi Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Zósimo Gras va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Enrique Sagaseta va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 50 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Zósimo Gras va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Luiz Guilherme Dantas. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Zósimo Gras va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.