Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460465

Copa 730460465 Información oficial sobre el partido 730460465 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

El Lentiscar C.F Alineación oficial del equipo 'El Lentiscar C.F' en el partido 1 - 3 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Lentiscar C.F Alineación oficial del equipo 'El Lentiscar C.F' en el partido 2 - 1 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,3 % 14,8 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Lentiscar C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els jugadors del Lentiscar amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 12, deixant Dominik Pueschner en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 21 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Charles Baret va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emil Škývara va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant David Viejo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Iginio Cavia no va ser aprofitada per en Charles Baret que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Lentiscar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Adrián Carter quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Iginio Cavia va fer al minut 83 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en David Beckett, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Real Vayadolor C. F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joango Obaldia va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pucela eren letals, i Sergio Guiluz va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Pucela augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Abdessalam Gargou es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pucela va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Oroitz Irurtia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Pucela quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Abdessalam Gargou va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pucela, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Oroitz Irurtia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Emanuel Zrník va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.