Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460461

Copa 730460461 Información oficial sobre el partido 730460461 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido 4 - 5 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido 2 - 1 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gazte_Berriak

Goles Goles

  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Passat el minut 84 de joc, Theo Kraechenbuehl facilitava les coses al Gazte_Berriak amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 116 Minuto 97 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 97 minuts quan Theo Kraechenbuehl va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Heinz Heinrich Gansberger, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 el Gazte_Berriak va posar setge sobre la defensa central visitant però en Iulian Cadar no va estar gens encertat.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gazte_Berriak va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Amand Szücs, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Gazte_Berriak enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Theo Kraechenbuehl va estar a punt de marcar al minut 78 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Milán Muskovics va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Jan Murawa, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Gazte_Berriak va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Theo Kraechenbuehl ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): En Milán Muskovics va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roy Ceriani de Gazte_Berriak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Abraham Malirach de Gazte_Berriak va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 2.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Heinz Heinrich Gansberger va clavar el 4 - 3 per a Gazte_Berriak amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Gazte_Berriak, Carlos Alberte Orge, col·locà la pilota just a les mans d'en Duilio Cherici. El marcador: 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Gazte_Berriak Pantaleón Anampa va intentar enganyar Duilio Cherici amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Jan Murawa de Gazte_Berriak va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.

Vampis F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Primo Kloppenstein que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Al minut 92 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Vampis prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Pedro Giménez Soller.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Jeremies Irizar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Pedro Giménez Soller va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 64, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Taha Sheraz va marcar al minut 86 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Vampis, Miguel Ángel Monárdez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Duilio Cherici de Vampis va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Elmar van der Pouw Kraan de Vampis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Carlos Alberte Orge en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Primo Kloppenstein anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Vampis.