Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460447

Copa 730460447 Información oficial sobre el partido 730460447 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Montgomery Cliff 2013 Alineación oficial del equipo 'Montgomery Cliff 2013' en el partido 1 - 2 Harapos Alineación oficial del equipo 'Harapos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Montgomery Cliff 2013 Alineación oficial del equipo 'Montgomery Cliff 2013' en el partido 2 - 2 Harapos Alineación oficial del equipo 'Harapos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montgomery Cliff 2013

Goles Goles

  • 139 Minuto 38 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Roope Auramo va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Elkano Artzalluz.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Montgomery per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Naser Esati va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Montgomery va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Casimir Clapera va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Halldór Jón Sigurþórsson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Halldór Jón Sigurþórsson del Montgomery ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Silban Etxoinborda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Julian Serreau va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roope Auramo de Montgomery amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Harapos

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 41 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Mihai Fulga de Harapos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Milan Ćosić quedar desmarcat i marcar per a Harapos al minut 76. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Harapos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Paco Guerrero Bascuñana va quedar-se sol davant el porter Bento Frazoa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Harapos creava perill des de la dreta al minut 39, però en Bento Frazoa, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Adam Szwiec desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en Saúl Aguirre de Cárcer va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Harapos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bento Frazoa va desviar el xut final de Alejandro Gutiérrez-Calderón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.