Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460404

Copa 730460404 Información oficial sobre el partido 730460404 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

FTC ZILTARNA Alineación oficial del equipo 'FTC ZILTARNA' en el partido 1 - 4 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FTC ZILTARNA Alineación oficial del equipo 'FTC ZILTARNA' en el partido 1 - 1 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,7 % 36,2 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FTC ZILTARNA

Goles Goles

  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Mario Battiato de ZILTARNA va demostrar les seves habilitats al minut 73 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Ulrich Kovar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): ZILTARNA va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Mikael Holtenin va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Luke Prince va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): David Ruiz Peña es va comportar com un juvenil al minut 75 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Armiche Roca de ZILTARNA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Club Cheira

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Cheira agafava avantatge al minut 5 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Celdoni Critg amb mestria.
  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Carlos San Pelayo arribés a peus de Halil Şener Sanal, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Cheira el 0 - 2.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Carlos San Pelayo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, Cheira va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Halil Şener Sanal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Eduardo Trillo Salazar al minut 15, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Carlos San Pelayo al minut 34.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Samuel Navarrete després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vidin Dzhonev va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos San Pelayo de Cheira es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.