Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460384

Copa 730460384 Información oficial sobre el partido 730460384 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 2 - 3 stars F.C Alineación oficial del equipo 'stars F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 0 - 3 stars F.C Alineación oficial del equipo 'stars F.C' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Xarxa

Goles Goles

  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sergio Moreno Daoiz sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 54 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 140 Minuto 59 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Xarxa va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jaime Jarabo aconseguint el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Xarxa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergio Moreno Daoiz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

stars F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, stars es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Karst Ritzen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, Bradley Tobias va pentinar un córner cap al segon pal que Alban Martin va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 174 Minuto 61 (Gol de penalti): En Josep Maria Molné va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 61. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Maria Molné es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.