Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460325

Copa 730460325 Información oficial sobre el partido 730460325 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Tulikivi Mineral Club Alineación oficial del equipo 'Tulikivi Mineral Club' en el partido 3 - 2 Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tulikivi Mineral Club Alineación oficial del equipo 'Tulikivi Mineral Club' en el partido 1 - 1 Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,5 % 30,0 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tulikivi Mineral Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 59 minuts, el tirador de faltes del Tulikivi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Simão Oliveira Abreu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Passat el minut 80 de joc, Rudolf Daňák facilitava les coses al Tulikivi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 118 Minuto 92 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 92, Manuele Remonato va pentinar un córner cap al segon pal que Tzvetan Genov va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Simão Oliveira Abreu de Tulikivi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wirachai Hannarong de Tulikivi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nopuedorr

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Jorge Guzmán Aroca va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nopuedorr, Mikel Bakiola, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Félix Laiseca Allende va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Miguel Soriano va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jordi Solà es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 263 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Miguel Soriano quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.