Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460318

Copa 730460318 Información oficial sobre el partido 730460318 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Mormoshi FC Alineación oficial del equipo 'Mormoshi FC' en el partido 2 - 1 Atco Jamón Alineación oficial del equipo 'Atco Jamón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mormoshi FC Alineación oficial del equipo 'Mormoshi FC' en el partido 0 - 1 Atco Jamón Alineación oficial del equipo 'Atco Jamón' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mormoshi FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Henry Sibley va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Mormoshi empatava el partit, 1 a 1, al minut 21.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Mormoshi va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Nicola Aristotele, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mormoshi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Erling kvistgaard va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Nicola Aristotele va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Jonas Adelørn gairebé va marcar per a Mormoshi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Mormoshi van sortir al contraatac al minut 81, però Tomasz Zawiliński va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Atco Jamón

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Paris Koronakis de Atco Jamón va fer un bon esprint per escapar-se de Oden Christiansson i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Christoph Griebel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Benoît Claeys va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Paris Koronakis al minut 47 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 70 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alejandro Chicote va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Atco Jamón va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Christoph Griebel es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 82, en un 1 contra 1 amb el porter, però Benoît Claeys va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Christoph Griebel des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christoph Griebel.