Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460288

Copa 730460288 Información oficial sobre el partido 730460288 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Terminadores Alineación oficial del equipo 'Terminadores' en el partido 0 - 6 Fapricio's Team Alineación oficial del equipo 'Fapricio's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Terminadores Alineación oficial del equipo 'Terminadores' en el partido 0 - 3 Fapricio's Team Alineación oficial del equipo 'Fapricio's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terminadores

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Terminator, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Pepe Harari va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Fapricio's Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Nico Araujo va posar els visitants Fapricios per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Adrao Filomena López sempre és una garantia. Al minut 31, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Nico Araujo marcar el 0 - 2 per al Fapricios.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Fapricios, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Yasser Khairat va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 60 de partit va donar a Fapricios l'avantatge per 0 - 4. Silas Esbensen en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Terminator. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Silas Esbensen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fapricios es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 79.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Yasser Khairat va ser l'anotador del 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Yasser Khairat de Fapricios al minut 25 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Fapricios quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Behja Gharib va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 José Interiana va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Yasser Khairat, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yasser Khairat de Fapricios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.