Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460272

Copa 730460272 Información oficial sobre el partido 730460272 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Ausina CF Alineación oficial del equipo 'Ausina CF' en el partido 2 - 4 Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ausina CF Alineación oficial del equipo 'Ausina CF' en el partido 3 - 1 Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,3 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ausina CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Shlomi Moshayov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ausina es posava per davant 1 a 0.
  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): Ausina aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Timon Jaunen al cantó inferior dret de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Shlomi Moshayov de Ausina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Aranda manda cf

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 49 minuts Jan Józefik va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Aranda va ser finalitzada des de l'esquerra per Francisco Ángel Cosida al minut 61. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 137 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 69 en Lawrence Leighton va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Francisco Ángel Cosida podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 3 va pujar al marcador.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Lawrence Leighton és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Francisco Ángel Cosida perquè aconseguís el 2 - 4. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Gonzalo Babieca sol davant la porteria al minut 31, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Gonzalo Babieca de Aranda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.