Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460245

Copa 730460245 Información oficial sobre el partido 730460245 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Canterest FC Alineación oficial del equipo 'Canterest FC' en el partido 4 - 0 Sporting de Foz Alineación oficial del equipo 'Sporting de Foz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Canterest FC Alineación oficial del equipo 'Canterest FC' en el partido 2 - 0 Sporting de Foz Alineación oficial del equipo 'Sporting de Foz' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canterest FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Al minut 24 l'àrbitre va premiar Canterest amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Sergi Salip va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Francisco Valera es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47 en Sergi Salip va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vicente Manzanares, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Sporting de Foz

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Simón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.