Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460215

Copa 730460215 Información oficial sobre el partido 730460215 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Sendo Alineación oficial del equipo 'Sendo' en el partido 0 - 6 Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sendo Alineación oficial del equipo 'Sendo' en el partido 0 - 1 Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sendo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando San Gil Cortázar va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Max den Elzen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Sendo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jatin Chatterjee.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Guaita de Sendo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bodom Dragons

Goles Goles

  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Gilberto Castaldo de Dragons va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Lars Krischler, que no va perdonar.
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Mirosław Ornoch va acabar en una passada genial cap al jugador de Dragons Gilberto Castaldo, que va marcar el 0 - 2.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39, una falta xutada per Massimo Biffino va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Dragons. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Mirosław Ornoch des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, el Dragons va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Amai Bermeo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 5.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Lars Krischler, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dragons va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Stanislav Šalát, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Lars Krischler, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dragons va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Amai Bermeo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Amai Bermeo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sören Schwabhausen de Dragons es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.