Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460192

Copa 730460192 Información oficial sobre el partido 730460192 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido 0 - 5 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido 0 - 3 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castellon Nui

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Castellon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carlos Jiménez Llanes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jesús Núñez del Prado va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Eliansito FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, Eliansito es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Luis Alquézar es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 68, Eliansito va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luis Alquézar.
  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ander Cubillos és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Gianfranco Menichetti perquè aconseguís el 0 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Egbert Nielen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ander Cubillos va augmentar l'avantatge de Eliansito a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): 季 (Ji) 存峰 (Cunfeng) va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Orlín Gil Cano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Luis Alquézar va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Alquézar després de 25 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Orlín Gil Cano va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Eliansito quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ander Cubillos va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Gianfranco Menichetti quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Orlín Gil Cano, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gianfranco Menichetti es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Gianfranco Menichetti de Eliansito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.