Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460184

Copa 730460184 Información oficial sobre el partido 730460184 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Sabelo FC Alineación oficial del equipo 'Sabelo FC' en el partido 0 - 7 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sabelo FC Alineación oficial del equipo 'Sabelo FC' en el partido 0 - 5 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabelo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): El Sabelo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gerald Heskey la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Snow_Kids

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Snow_Kids es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Dimitris Chrisikopoulos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Erhan Hoca rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Evan Pickett, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Jens Christian Winther va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 26, i va fer pujar el 0 - 3 per a Snow_Kids.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Erhan Hoca va augmentar l'avantatge de Snow_Kids a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 51 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Jens Christian Winther de Snow_Kids va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 5 per als visitants al minut 51.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Dimitris Chrisikopoulos de Snow_Kids va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Snow_Kids va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 7, quan Jens Christian Winther va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jens Christian Winther es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Alfonso Romero Gutiérrez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mikel Irikingarai, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Emek Sayre va fer una magnífica centrada, però la rematada de Nathaniel Wallace va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nathaniel Wallace de Snow_Kids va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.