Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460172

Copa 730460172 Información oficial sobre el partido 730460172 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 1 - 2 maite fc Alineación oficial del equipo 'maite fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 2 - 2 maite fc Alineación oficial del equipo 'maite fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els seguidors del CAMPAMENTO van tornar a saltar d'alegria al minut 66. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Basilio Núñez Vázquez que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): CAMPAMENTO va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Teo Mosconi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Erasmo Stampi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CAMPAMENTO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alen Benedejčič va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Erasmo Stampi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Echedey Tropa del CAMPAMENTO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vassilis Kapernekas va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Marc Altarriba va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

maite fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): maite agafava avantatge al minut 58 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manuel Mongado amb mestria.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Chema Brun, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): maite va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Chema Brun va quedar-se sol davant el porter Uroš Travner, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Manuel Mongado va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Valledor de maite amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.