Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460155

Copa 730460155 Información oficial sobre el partido 730460155 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Inter Alberto Alineación oficial del equipo 'Inter Alberto' en el partido 0 - 2 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inter Alberto Alineación oficial del equipo 'Inter Alberto' en el partido 0 - 3 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Alberto

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al 83, Juan Alberto Álvarez hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Waldemar Grygorowicz. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Enrico Escoda de Alberto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Huc Massot.

La Plaza c

Goles Goles

  • 170 Minuto 51 (Gol de falta): Al minut 51 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Matouš Daněk va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Alberto. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Zəfər Mahmudov la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Plaza es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Plaza va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marceau Mazin va desviar el xut final de Tijs Hoogzaad després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zəfər Mahmudov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ingold Güldene va enviar un xut des de 40 metres al minut 68, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.