Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460125

Copa 730460125 Información oficial sobre el partido 730460125 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Tenecai FC Alineación oficial del equipo 'Tenecai FC' en el partido 0 - 5 Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tenecai FC Alineación oficial del equipo 'Tenecai FC' en el partido 0 - 6 Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenecai FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vasil Stoyanov de Tenecai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kickicks

Goles Goles

  • 190 Minuto 7 (Gol de falta): Al 7 minuts, El Kickicks va fer el 0-1. En Fausto Lorenzani va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bill á Váli, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Fausto Lorenzani de Kickicks va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Víctor Zuloaga va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Kickicks, Óscar Obregón, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Lluís-Anton Clos va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Marco Rico Reyes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 罗 (Luo) 鹰 (Ying) després de 16 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Julio César Oramas va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Fausto Lorenzani va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lluís-Anton Clos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.