Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460110

Copa 730460110 Información oficial sobre el partido 730460110 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 2 - 1 Secret Sphere Alineación oficial del equipo 'Secret Sphere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 1 - 1 Secret Sphere Alineación oficial del equipo 'Secret Sphere' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Telesaco

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Telesaco va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Santiago Herrera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Telesaco va ser Claudio Daniel Nafarroa Lopez.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jongkyung DongBang estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ryszard Kasprowicz, als 35 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Telesaco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ryszard Kasprowicz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Michele Malmignati de Telesaco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Secret Sphere

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 en Steffen Fog va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Didier Morard hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Johnni Damm havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 270 Minuto 43 (Ocasión de falta): Stéphane Barbey va xutar magistralment una falta al minut 43 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Steffen Fog ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yogev Ben Shimol que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.