Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460042

Copa 730460042 Información oficial sobre el partido 730460042 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido 8 - 4 C.D. Leones Marinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Leones Marinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido 4 - 6 C.D. Leones Marinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Leones Marinos' en el partido
Tiene mucha potra 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,8 % 67,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corrala F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 11, Lucio Berrettoni de Corrala empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bernardino Salgado, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Corrala se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 32.
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Corrala va posar-se per davant 3 - 2 al minut 38, quan Elmer Rahmander va llançar una pena màxima perfectament.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Corrala va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Heribert Quelet, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hilmer Göransson va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Corrala a 6 - 3. Hilmer Göransson va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Als 86 minuts de joc, els nois de Corrala van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Elmer Rahmander augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 3.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 8 - 4 va pujar al marcador quan Corrala va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Heribert Quelet des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Corrala a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Heribert Quelet va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

C.D. Leones Marinos

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Muaviath Solih que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Arkadiusz Wilczarski va pentinar un córner cap al segon pal que Primus Wolfensberger va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.
  • 154 Minuto 81 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 4 - 3 va ser José De Feria. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 7 - 4 quan Lau Bonde va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 88 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Primus Wolfensberger.