Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459975

Copa 730459975 Información oficial sobre el partido 730459975 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Yardelius CF Alineación oficial del equipo 'Yardelius CF' en el partido 8 - 7 FLORO Alineación oficial del equipo 'FLORO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Yardelius CF Alineación oficial del equipo 'Yardelius CF' en el partido 4 - 2 FLORO Alineación oficial del equipo 'FLORO' en el partido
Tiene mucha potra 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yardelius CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Yardelius una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Kimmo Nilsson, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 20.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Passats 54 minuts, Dainors Rudais, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Yardelius es posava per davant!
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Niels Pinasse s'emportà una gran ovació del públic local al minut 82, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 112 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Al minut 109 del partit, el jugador Bernat Picanyol de Yardelius va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nolan Kukuljan! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a Yardelius per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Avi Maron, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Yardelius van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bernat Picanyol, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Yardelius va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bernat Picanyol ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Avi Maron de Yardelius va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bernat Picanyol va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Niels Pinasse va xutar fora per a Yardelius, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Yardelius Dainors Rudais, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Habib Namzet. El marcador continuava 5 - 6.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Avi Maron de Yardelius, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Habib Namzet en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Nolan Kukuljan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Yardelius.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Jonas Vieira de Yardelius va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 7.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Edward Sadura de Yardelius, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Habib Namzet en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.

FLORO

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): FLORO agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Job Zaldunxuri amb mestria.
  • 160 Minuto 60 (Gol de falta): FLORO, al minut 60, van igualar el marcador a 2 - 2 gràcies a un bon llançament de falta de Stanko Kamić.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de FLORO va ser finalitzada des de l'esquerra per Valentin Pantea al minut 74. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 118 Minuto 104 (Gol evento especial córner peinado): En Mahmut Burgut entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FLORO, un peu providencial d'en Ignacio Santillana va situar el 3-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Al minut 110, un refús desafortunat de Edward Sadura, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stanko Kamić no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Al minut 112 de partit, Valentin Pantea quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanko Kamić de FLORO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de FLORO Iván Martínez Lapuente va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Edward Sadura va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 5 - 5
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de FLORO, Mahmut Burgut, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ignacio Santillana de FLORO anava molt fort i col·locat però Edward Sadura no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de FLORO, Giuseppe Boccamazzo, col·locà la pilota just a les mans d'en Edward Sadura. El marcador: 6 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de FLORO Valentin Pantea no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Edward Sadura es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de FLORO Wenzel Sellmer va intentar enganyar Edward Sadura amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Job Zaldunxuri xutant per a FLORO va fer anar la pilota just on la volia, però Edward Sadura, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.