Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459941

Copa 730459941 Información oficial sobre el partido 730459941 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Unión Cultural Desidia Alineación oficial del equipo 'Unión Cultural Desidia' en el partido 4 - 1 AlTravesaño Alineación oficial del equipo 'AlTravesaño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Unión Cultural Desidia Alineación oficial del equipo 'Unión Cultural Desidia' en el partido 6 - 1 AlTravesaño Alineación oficial del equipo 'AlTravesaño' en el partido
Tiene mala suerte 6.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Cultural Desidia

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Desidia va ser Maiko Kostersitz.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Celso Ávalos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Desidia.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, Desidia va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alin Hromei, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Desidia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Malte Östberg des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Celso Ávalos per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Óscar Moliner va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Malte Östberg una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Óscar Moliner va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Rouzbahan Pashazadeh es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Abdumannob Tolmasov de Desidia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Malte Östberg va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Malte Östberg de Desidia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AlTravesaño

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Baltasar Barriga va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Abad Amorós de AlTravesaño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.