Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459913

Copa 730459913 Información oficial sobre el partido 730459913 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Valderter City Alineación oficial del equipo 'Valderter City' en el partido 3 - 4 MrPoPo FC Alineación oficial del equipo 'MrPoPo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valderter City Alineación oficial del equipo 'Valderter City' en el partido 1 - 1 MrPoPo FC Alineación oficial del equipo 'MrPoPo FC' en el partido
Tiene suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,0 % 22,6 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valderter City

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Valderter s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Ismo Ora per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nguyễn Thành Khôi al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Olly Gevers va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rodolfo Carballo per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nguyễn Thành Khôi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 74 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Olly Gevers va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Al minut 95, Olly Gevers arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Valderter per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 100, quan Pedro Ubago va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): En Simón Mancha va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valderter se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tawfiq Kheireddine de Valderter es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tawfiq Kheireddine va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Valderter va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Valderter Juul Quispel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nguyễn Thành Khôi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Gaston Bosker de Valderter va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): En Simón Mancha no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Nguyễn Thành Khôi encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 3 per a Valderter.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Valderter, Ismo Ora, col·locà la pilota just a les mans d'en Nguyễn Thành Khôi. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Valderter Jorge Manuel de Sevilla va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

MrPoPo FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Tomasz Srogi que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 10 en Yann Leroy ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Raphael Hoter-Ishai el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Jérôme Nubukpo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gaston Bosker, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Garma.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de MrPoPoFC Marcel Medrea va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Gaston Bosker va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 2 - 2
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Raphael Hoter-Ishai de MrPoPoFC va superar Gaston Bosker, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 2 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Gonzalo Fenner xutant per a MrPoPoFC va fer anar la pilota just on la volia, però Gaston Bosker, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Jorge Garma de MrPoPoFC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gaston Bosker en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.