Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459891

Copa 730459891 Información oficial sobre el partido 730459891 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Thea F.C. Alineación oficial del equipo 'Thea F.C.' en el partido 3 - 4 Amrab Alineación oficial del equipo 'Amrab' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thea F.C. Alineación oficial del equipo 'Thea F.C.' en el partido 1 - 1 Amrab Alineación oficial del equipo 'Amrab' en el partido
Tiene suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,6 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thea F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Julián 'El Último' Guerrero de Thea va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Pyae Moe que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Manolo 'La Ceja' López Jiménez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Mußotter va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Zoubaïr 'Alkalewi' Bouzide va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 73, i va passar la pilota a Luis 'El Chum' Riveros, però aquest no va encertar a marcar.
  • 220 Minuto 97 (Ocasión de falta): Pyae Moe quasi dona a Thea l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Zoubaïr 'Alkalewi' Bouzide anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Thea.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Luis 'El Chum' Riveros xutant per a Thea va fer anar la pilota just on la volia, però Hugo Espinosa Lima, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Thea Julián 'El Último' Guerrero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hugo Espinosa Lima es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Manolo 'La Ceja' López Jiménez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Hugo Espinosa Lima va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Thea i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Thea Clancy 'Malaka' Kalaw Kawaw Ya va intentar enganyar Hugo Espinosa Lima amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.

Amrab

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Amrab van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 79, quan Alberto Bañó va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Leo Enden va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Genís Bolòs.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Caulier de Amrab va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Leo Enden de Amrab es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Iu Fronjosà de Amrab, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Roy 'La clapa' Bolaños en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Amrab Juan Teniente, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Roy 'La clapa' Bolaños. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Hugo Espinosa Lima va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Amrab David Caulier va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Amrab, Leo Enden, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.