Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459884

Copa 730459884 Información oficial sobre el partido 730459884 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido 2 - 0 Mirrocas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirrocas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido 0 - 2 Mirrocas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirrocas F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tungsteno strikes back

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Tungsteno va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alejandro Soria Sancho aconseguint el 1 - 0.
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Tungsteno. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Ignacio Irazazábal va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tungsteno va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en Jordi Solivella va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alejandro Soria Sancho va fer una magnífica centrada, però la rematada de Leopoldo Jacinto San Miguel Marín va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tungsteno sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Irazazábal, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Irazazábal de Tungsteno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mirrocas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Diego Doria va estar a punt de posar per davant a Mirrocas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Siscu Bordas va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Roberto Rispoli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Dimitar Bizhev al minut 36 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 260 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Enrique Higuera va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Palermo de Mirrocas es va guanyar la targeta groga merescudament.