Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459849

Copa 730459849 Información oficial sobre el partido 730459849 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Esdival Alineación oficial del equipo 'Esdival' en el partido 4 - 2 Detrás del último no corre nadie Alineación oficial del equipo 'Detrás del último no corre nadie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Esdival Alineación oficial del equipo 'Esdival' en el partido 2 - 1 Detrás del último no corre nadie Alineación oficial del equipo 'Detrás del último no corre nadie' en el partido
Tiene suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,4 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esdival

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Esdival, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Timothy Chukwudeme per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 11 una excel·lent centrada de Òscar Portas va arribar a Fahmy Saleh Al-Rajhy, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Òscar Portas es va introduir dins la defensa central al minut 16, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Esdival va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jonathan Beckford va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Avram Ciurea al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jonathan Beckford va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gabi Dadun de Esdival va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Detrás del último no corre nadie

Goles Goles

  • 152 Minuto 19 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Lourenzo Aranés va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 19 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Eki Saola va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Detrás va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eki Saola va sortir per sobre el travesser.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Benedito Batista va fer una estirada espectacular al minut 72, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Lourenzo Aranés.
  • 250 Minuto 76 (Ocasión de falta): Després de 76 minuts, Markuss Bogušs va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Benedito Batista el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Méndez Castro de Detrás amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Luis Méndez Castro va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.