Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459840

Copa 730459840 Información oficial sobre el partido 730459840 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

ALBATANA Alineación oficial del equipo 'ALBATANA' en el partido 0 - 3 Deportivo Carmesí Alineación oficial del equipo 'Deportivo Carmesí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ALBATANA Alineación oficial del equipo 'ALBATANA' en el partido 0 - 2 Deportivo Carmesí Alineación oficial del equipo 'Deportivo Carmesí' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALBATANA

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): ALBATANA van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Juan Iftodi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Titi Cursaru va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Deportivo Carmesí

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Denis Eichel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Deportivo.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luis Enrique Gordillo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Horia Roncea la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Aleksandar Grbić de Deportivo va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Íñigo Ferreiros, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ejvind Koch no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deportivo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ejvind Koch va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Luis Enrique Gordillo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 28 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Deportivo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Eduardo Ajofrín de Deportivo no va ser gol per ben poc.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Aleksandar Grbić va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el Deportivo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Eduardo Ajofrín s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Horia Roncea al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristian Santuccio de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.