Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459781

Copa 730459781 Información oficial sobre el partido 730459781 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Goleores f.s. Alineación oficial del equipo 'Goleores f.s.' en el partido 6 - 2 Butifarras FC Alineación oficial del equipo 'Butifarras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Goleores f.s. Alineación oficial del equipo 'Goleores f.s.' en el partido 6 - 1 Butifarras FC Alineación oficial del equipo 'Butifarras FC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goleores f.s.

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Bogoljub Grčić de Goleores va fer un bon esprint per escapar-se de Vlaicu Dumitraşcu i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Kenneth Mungra va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tarquinio Fustini va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Goleores va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bogoljub Grčić progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Goleores pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kenneth Mungra va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Goleores va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bogoljub Grčić, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Tarquinio Fustini del Goleores ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Alexandru Grigore va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Goleores se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En François Brailly, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Goleores, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Tarquinio Fustini va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Butifarras FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Un mica després, Darnell Peters de Butifarras va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Matthijs Bloch va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 74 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Pepito Valderrama va rebre molts aplaudiments. Al minut 70 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Gauthier Bréda va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matthijs Bloch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.