Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459769

Copa 730459769 Información oficial sobre el partido 730459769 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

5 Elementos Alineación oficial del equipo '5 Elementos' en el partido 1 - 4 Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
5 Elementos Alineación oficial del equipo '5 Elementos' en el partido 2 - 1 Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

5 Elementos

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, Torben Göttling va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Elementos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pierino Lovaria, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Ydnekatchew Tessema va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Elementos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Per Olsen en un 1 contra 1 amb el porter Alcide Trequattrini, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Pierino Lovaria va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tibor Branický de Elementos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los_Mataos

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Francesco Scagliarini va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Los_Mataos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alfredo Foncalada va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Cyril Pousset va marcar al minut 70 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Alfredo Foncalada des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Los_Mataos al minut 38, però el xut de Alfredo Foncalada va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Cyril Pousset va estar a punt de posar per davant a Los_Mataos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bairon Fredes va impedir un gol cantat.
  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Cyril Pousset gairebé marca per a Los_Mataos al minut 41 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Los_Mataos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Willman Alfaro, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xusto Vilarxuvín de Los_Mataos es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.