Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459718

Copa 730459718 Información oficial sobre el partido 730459718 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

No Homers Alineación oficial del equipo 'No Homers' en el partido 3 - 2 Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
No Homers Alineación oficial del equipo 'No Homers' en el partido 2 - 2 Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No Homers

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rafa Aláez Corral sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 35 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Antonio Mejías va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Homers va ser Reyes Velasco Miranda.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rafa Aláez Corral va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Gonzalo Macías aquest no va estar a l'altura.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Marcos Valiente va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafa Aláez Corral de Homers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Uvedal C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Uvedal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ferenc Vincze va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Brand-Jan van Kulemborg, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Stéphane Brechard es va quedar sol davant del porter, al minut 29. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Kiriam Balaguer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Paul Spinnler, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Brand-Jan van Kulemborg que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.