Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459708

Copa 730459708 Información oficial sobre el partido 730459708 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 3 - 5 360 Team Alineación oficial del equipo '360 Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 4 - 1 360 Team Alineación oficial del equipo '360 Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSValencia

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al PSValencia una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Benjamin Davenel, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 33.
  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del PSValencia s'esgargamellaven dempeus per esperonar Artús Masferrer que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 44 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 104 Minuto 78 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Eugenio Bonatti va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a PSValencia: 3 a 4 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): PSValencia va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Rubén Nestares va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Rubén Nestares de PSValencia va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Bustos de PSValencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Santiago Yañez Mariño de PSValencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

360 Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Giuseppe Nasi de Team va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en George Drăguceanu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Team.
  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Oğuz Çınar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Burçak Yeğen va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Team.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 3 - 5 per sobre quan George Drăguceanu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Milan Bodrožić quasi marca en una jugada assajada de córner que Mathijs de Witte havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.