Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459701

Copa 730459701 Información oficial sobre el partido 730459701 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Isco CF Alineación oficial del equipo 'Isco CF' en el partido 5 - 4 Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Isco CF Alineación oficial del equipo 'Isco CF' en el partido 0 - 2 Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isco CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Paul Vlas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Isco, un peu providencial d'en Baptist Debal va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Diego Moreno Torre va incrementar l'avantatge de Isco amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 121 Minuto 100 (Gol por el centro): Diego Moreno Torre va donar a Isco un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): El Isco va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pere Benlloch la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Isco van sortir al contraatac al minut 55, però Franz Achatz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Ignacio Valenzuela de Isco va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Eduardo Esqueda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Isco Diego Moreno Torre va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Isco, Beppe Massobrio, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Franz Achatz xutant per a Isco va fer anar la pilota just on la volia, però Alessandro Stefano Seruis, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Catalan Cockney Boys

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 39, el jugador visitant Henrico Brandis va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Michael Formby, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 66.
  • 162 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Cedric Schönle per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zbyněk Douša que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Cedric Schönle al minut 31 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Elmārs Bečs va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Noël Grondin va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Michael Formby quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Riku Koskenkangas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 86 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Al minut 102 Elmārs Bečs va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Orlando Buchanan va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Virgílio Santa Cruz de Catalan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Raül Trescasas de Catalan va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Henrico Brandis, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Orlando Buchanan va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Catalan i 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Catalan Ignacy Gatulak no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Orlando Buchanan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Catalan Michael Formby va intentar enganyar Orlando Buchanan amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Catalan, Cedric Schönle, col·locà la pilota just a les mans d'en Orlando Buchanan. El marcador: 5 - 4.