Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459690

Copa 730459690 Información oficial sobre el partido 730459690 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Mojono FC Alineación oficial del equipo 'Mojono FC' en el partido 4 - 1 Equipo de presos. Alineación oficial del equipo 'Equipo de presos.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mojono FC Alineación oficial del equipo 'Mojono FC' en el partido 4 - 0 Equipo de presos. Alineación oficial del equipo 'Equipo de presos.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mojono FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Pere Altimira va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mojono.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nemanja Kekić va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Mojono el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Luis Eduardo Mayorquín va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mattias Läfflod es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manel Tritlla al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vivien Hourlier va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nemanja Kekić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cristoph Goth. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pere Altimira de Mojono es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vivien Hourlier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Equipo de presos.

Goles Goles

  • 154 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 els visitants van aconseguir el 4 - 1 quan Damjan Jaćimović va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): EDP va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 54 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ed Pinho ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de EDP, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Ladislav Buben va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sadeq Samir de EDP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.