Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459669

Copa 730459669 Información oficial sobre el partido 730459669 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

DeZine Alineación oficial del equipo 'DeZine' en el partido 0 - 6 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DeZine Alineación oficial del equipo 'DeZine' en el partido 1 - 1 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeZine

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Salvo Nevola va acabar en una passada genial cap al jugador de CHIPITIÑOS Rogèr Morant, que va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rogèr Morant va augmentar l'avantatge de CHIPITIÑOS a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 140 Minuto 11 (Gol de contra de falta): El porter de CHIPITIÑOS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jakub Korpa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, CHIPITIÑOS va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jaime Kindelán, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del CHIPITIÑOS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Salvo Nevola, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jaime Kindelán de CHIPITIÑOS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 75 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Rogèr Morant de CHIPITIÑOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.