Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459623

Copa 730459623 Información oficial sobre el partido 730459623 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Goblin ta Goblin Alineación oficial del equipo 'Goblin ta Goblin' en el partido 0 - 2 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Goblin ta Goblin Alineación oficial del equipo 'Goblin ta Goblin' en el partido 1 - 1 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goblin ta Goblin

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Óscar Frago no va ser aprofitada per en Kasildo Beira que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jesús Solorzano va ser clau en la jugada d'atac de Goblin al minut 73, quan ell mateix va fer una passada brutal a Marcos Martínez Mateo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

abrams

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gabi Petrican quedar desmarcat i marcar per a abrams al minut 48. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a abrams augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lyudmil Múglov es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): abrams va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Lyudmil Múglov va anar a parar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Gabi Petrican, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Lyudmil Múglov va estar a punt de posar per davant a abrams amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Hayos va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de David Hayos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Domonkos Vörös no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matthias Viet de abrams es va guanyar la targeta groga merescudament.