Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459609

Copa 730459609 Información oficial sobre el partido 730459609 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Cumbraos Alineación oficial del equipo 'Cumbraos' en el partido 7 - 1 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Cumbraos Alineación oficial del equipo 'Cumbraos' en el partido 8 - 0 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cumbraos

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Cumbraos s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Víctor Arrechea per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Cumbraos sabia com jugar al contraatac, i al minut 22, Albert Pontich va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Víctor Arrechea va augmentar la diferència de Cumbraos a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Víctor Arrechea va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 56 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Cumbraos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gert Neus des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Cumbraos va augmentar la diferència quan Alfred Dworczyński no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Cumbraos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Martyn Corley va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfred Dworczyński de Cumbraos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Aquilino Balboa de Cumbraos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

los canos

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Taygun Gündal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 7 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jaume Josep Olcina va fer al minut 85 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Berno Merk-Schott, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaume Josep Olcina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.