Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459598

Copa 730459598 Información oficial sobre el partido 730459598 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Campa Team Alineación oficial del equipo 'Campa Team' en el partido 1 - 3 Los teachers de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Los teachers de Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Campa Team Alineación oficial del equipo 'Campa Team' en el partido 1 - 1 Los teachers de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Los teachers de Salamanca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,0 % 17,5 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campa Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): CMT va agafar avantatge al minut 6 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Hugo Peñaherrera fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Piñero de CMT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abel Piñero es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Los teachers de Salamanca

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Salamanca van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 20, quan Bakhaw Sonko va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Raphaël Blanchet de Salamanca va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Joel Junnila va marcar al minut 76 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Joel Junnila, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Esteve Codina de Salamanca es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivan Smilov de Salamanca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.