Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459505

Copa 730459505 Información oficial sobre el partido 730459505 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Almogàvers C.E. Alineación oficial del equipo 'Almogàvers C.E.' en el partido 2 - 4 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almogàvers C.E. Alineación oficial del equipo 'Almogàvers C.E.' en el partido 1 - 2 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almogàvers C.E.

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Passat el minut 8 de joc, Víctor Blanca facilitava les coses al Almogàvers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Robert Mašát de Almogàvers va demostrar les seves habilitats al minut 80 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Almogàvers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eftichis Charisis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Mathieu Janzen de Almogàvers va intentar batre la porteria rival al minut 59 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Eftichis Charisis de Almogàvers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eleven Parabellum

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): En Erickson Fonseca entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Parabellum, un peu providencial d'en Arturo Morales Guzman va situar el 0-1 al panell digital.
  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rohan Marshall que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Parabellum.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Parabellum van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hristiyan Petrov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, una falta xutada per Aloisus Krull va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a Parabellum. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Daniel Karaska va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.