Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459392

Copa 730459392 Información oficial sobre el partido 730459392 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 1 - 5 La gabarra a pique Alineación oficial del equipo 'La gabarra a pique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 2 - 0 La gabarra a pique Alineación oficial del equipo 'La gabarra a pique' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mulero

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Damià Castelló va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Mulero empatava el partit, 1 a 1, al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Mulero la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

La gabarra a pique

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de gabarra van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Domingos Prates.
  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): El porter de gabarra va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Joaquín Canavesio va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): gabarra va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 70, quan Sergio Pérez de Corta, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Joaquín Canavesio va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de gabarra, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Joaquín Canavesio va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 41 (Ocasión evento especial): Michał Wolnicki va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 41, però no s'esperava que en Diego Olabarri, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.